Hamza Hamzaoğlu: "Talipleri olduğunu duydum"
Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi. Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın yıldız futbolcusunun taliplerinin olduğunu duyduğunu ifade etti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın gündemine ilişkin açıklamalar yaptı.
Galatasaray'ın başarılı kılan durumun aile kültürü olduğunu belirten Hamzaoğlu, "Maçlarda sonra futbolcular çocuklarını almış, yeşil sahada geziyor. Bu durum taraftara da yansır. Bizim zamanımızda da Florya'da bu kültür vardı" dedi.
Galatasaray'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş'a göre takım olmayı daha iyi başardığını dile getiren Hamza Hamzaoğlu, ezeli rakiplerde bireyselliğin hakim olduğunun altını çizdi.
AVRUPA LİGİ AÇIKLAMASI
Hamzaoğlu, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ni kazanması gerektiğini belirterek "Taraftarın ve kamuoyunun beklentisi bu yönde" şeklinde konuştu.
Galatasaray'ın transfer gündemine de değinen Hamzaoğlu, sarı-kırmızılıların sağ bek dışında bir ihtiyacının olmadığını söyledi. Öte yandan Hamza Hamzaoğlu, Victor Osimhen'e dair dikkat çeken ifadeler kullandı.
"BONSERVİSİ ALMAK İMKANSIZ"
Osimhen'in bonservisinin alınmasının zor hatta imkansız olduğunu vurgulayan 54 yaşındaki teknik adam, "Osimhen'in talipleri olduğunu duydum. Galatasaray, rakamlarda bir yere kadar çıkabilir ama ondan sonrası sıkıntı çıkarabilir. Mali durumları gözetmek gerekiyor" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!
