Hamit'ten Fenerbahçe'ye mesaj
Galatasaray'ın tecrübeli isimlerinden Hamit Altıntop, Emirates Cup zaferi sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın deneyimli oyuncularından Hamit Altıntop, Arsenal mücadelesi sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
İlk yarılarda iyi oynamamalarına rağmen 2. devrelerde iyi oynadıklarını belirten Hamit, "İlginç olan dün ve bugün ilk devre olumlu geçmedi. Ama 2. devre ikinci maçta da iyi oynadık. Biraz şanslı olsa da kupayı hak ettik, maçları kazanmasını bildik. Sadece ilk devreleri görürsek hazır değiliz, ama sonuçlara göre hazırız. Gelecek haftalarda daha iyi oynayarak Şampiyonlar Ligi'ne hazır olacağız" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa mücadelesi öncesinde de konuşan milli oyuncu, "Süper Kupa'nın önemi ve derbinin önemini ayrı tartarsak, ikisi de çok önemli. Hedef güzel bir futbol ile kupayı almak ve Gaziantepspor mücadelesine kendimizi hazırlamak." diye konuşarak röportajı noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!
