Hamit ve Halil Altıntop'a 1 milyon lira ödeme!
Mahkeme, eski milli futbolcular Halil- Hamit Altıntop kardeşlere ait hesaptan çekilen 1 milyon liranın banka tarafından ödenmesine karar verdi.
Sabah
İstanbul'da, bir bankadaki mevduat hesapları boşaltılan milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop kardeşler, zararlarının giderilmesi için bankaya açtıkları davayı kazandı.
İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme, bankanın kusurlu olduğuna hükmedip Altıntop kardeşlere ait dolandırılan paranın faiz ile birlikte bankadan tahsil edilerek kendilerine verilmesine hükmetti.
Altıntop kardeşlerin milli takım primlerinin yatırılması için 2005 yılında bir bankanın Etiler Şubesi'nde hesap açılmıştı. İki kardeşin hesaplarından 1 milyon liranın üzerinde para çekildiği belirlenmiş, milli oyuncular suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma kapsamında 3 şüpheli hakkında Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılama başlatılmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, Bodo/Glimt'i 5 golle geçti

Manchester United, Sabah'ı 4 golle geçti

Gasperini'den Fenerbahçe için açıklama

Barcelona'da tarihi başlangıç: Raphinha

Lamine Yamal için iddialı Ballon d'Or mesajı!

Kylian Mbappe: "Ballon d'Or'dan daha önemli"

Mykhaylo Mudryk'ten kötü haber!

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Crystal Palace'tan Ismaila Sarr açıklaması!























