Hamit kafaya koydu; gidiyor...
Galatasaray'da Hamit Altıntop'un transfer görüşmelerinde bulunduğu öğrenildi.
Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, önceki günlerde Hamit Altıntop'un devre arasında takımdan ayrılmak istediğini kendilerine ilettiğini ancak bunun önüne geçtiklerini ifade etmişti. Yaşanan bu gelişmelere rağmen Hamit Altıntop'un devre arasında takımdan ayrılmaya hazırlandığı ve bu yönde transfer görüşmelerinde bulunduğu öğrenildi.
2012 yılında Real Madrid'den 3.5 milyon euro karşılığında transfer edilen futbolcu yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü beklenileni verememişti. 33 yaşındaki futbolcu sezon sonunda sözleşmesi bitmesine rağmen kulübün kendisine geçtğimiz sezondan borcu olması sebebiyle 1 yıllık daha sözleşme imzalamıştı.
Riekerink'le anlaşamaması ve takımda istediği forma şanslarını bulamaması yüzünden ayrılık hazırlığı yapan futbolcunun yeni adresinin ise Almanya olacağı ifade edildi. Tecrübeli futbolcunun kardeşinin de forma giydiği Augsburg'la görüşme halinde olduğu ve futbol hayatını Almanya'da noktalamayı düşündüğü ifade edildi.
Bu sezon sadece Kayserispor'la oynanan mücadelede forma giyen Hamit Altıntop oyuna sonradan girdiği mücadelede sadece 1 dakika oynayabilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Athletic Bilbao, Guruzeta'nın golleriyle üç puanı aldı!

Dortmund eski aşkını radarına aldı: Jadon Sancho

Marsilya, kabustan uyanamadı!

Igor Tudor'dan Kuzey Londra derbisi için flaş mesaj!

Şok iddia! Arsenal - Rafael Leao

Arteta: ''Tam olarak istediğimiz yerdeyiz''

Scott McTominay: "Futbol fazla yumuşaklaştı"

Luciano Spalletti: "İstanbul'da yaşadığımız acıyı yay gibi kullanmalıyız"

Vincent Kompany: "Mourinho kabul edilemez bir hata yaptı"

Guardiola'dan şampiyonluk yarışı için yanıt!
























