Hakim Ziyech, ülkesinde gündem oldu!
GALATASARAY HABERLERİ: Hakim Ziyech'in Galatasaray'daki performansını Fas basını, "Türkiye'de kısa sürede kahraman haline geldi" ifadeleriyle yorumladı.

Galatasaray forması altında son dönemde performansını üst seviyelere taşıyan Hakim Ziyech, ülkesinde gündem oldu.
Fas basını, attığı son 8 golün 7'sini uzaktan kaydeden Ziyech için "Hakim, Türkiye'de kısa sürede kahraman haline geldi" yorumunu yaptı.
Haberin detayında ise Sarı-Kırmızılı taraftarların yıldız oyuncuya 'Yargıç' lakabını taktığı dile getirildi.
Sarı Kırmızılılar, 30 yaşındaki hücum jokerini sezon başında Chelsea'den bedelsiz olarak kiralamıştı. Cimbom, sözleşmeye bedelsiz satın alma maddesini de ekletti.
4 GOL 2 ASİST
Ziyech, Galatasaray formasıyla çıktığı 11 resmi maçta 4 gol attı, 2 de asist yaptı.
50 MİLYON EURO'YA ULAŞMIŞTI
Ziyech, bu sezon G.Saray'dan 3 milyon 587 bin euro alacak. Solak yıldızın güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro. Ziyech'in 2019 yılında piyasa değeri 50 milyon euro seviyelerine kadar çıkmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!

Jota'nın kaybından sonra Ronaldo'dan duygusal açıklamalar

Bayern Münih'ten Rashford sürprizi!

Mitoma, Brighton ile yeni sözleşmeye hazır!

Diogo Jota, hayatını kaybetti!
