Hakemlere resmen isyan etti
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından hakemlere yönelik çok sert eleştirilerde bulundu. Sarı-kırmızılı takımın çalıştırıcısı hakemlerden dert yandı
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından hakemlere yönelik çok sert eleştirilerde bulundu.
Tecrübeli çalıştırıcı, "Hakemleri hiç konuşmak istemiyorum ama biz susunca ensemize vurmaya kalkıyorlar. Geçen hafta Carole'a çok kolay iki sarı kart çıktı. Bu kartlar nedense başka takımlara çıkmıyor. Bu maçta da 5 dakika uzatma verdiler, zaten kaleci toplamda 3.5 dakika yattı. Faul erken çalınmış olsa Selçuk o kırmızı kartı görmeyecek. Her şeye rağmen beraberliği hakemlere bağlamıyorum, bizim hatamız. Bundan sonra hakemler hakkında konuşmayacağımı da herkesin bilmesini istiyorum" diye konuştu. Hamza Hamzaoğlu, talebelerinin kazanma arzusunun iyi olduğunu, son ana kadar galibiyeti istemelerine rağmen, başaramadıklarını da sözlerine ekledi.
ÖZBEK PROTESTODAN MI ÇEKİNDİ?
Geçtiğimiz hafta içinde sağlık sorunlarından dolayı tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mersin İdmanyurdu maçını izlemeye gelmedi. Grosskreutz'da yaşanan sorundan dolayı taraftarların sosyal medyada ağır bir şekilde eleştirdiği Özbek'in, TT Arena'da protesto edilme olasılığı nedeniyle karşılaşmayı evinde izlemeyi tercih ettiği ileri sürüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Aston Villa, Premier Lig'de galibiyete hasret

Nottingham Forest, seriye devam ediyor!

Cremonese, Pisa'ya karşı can suyu aldı

Liverpool'dan Xabi Alonso soruşturması

Verona 3 puanı tek golle aldı

Hansi Flick'e El Clasico öncesi büyük acı

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi
























