Hakan yine coştu, Milan gol yağdırdı
Koronavirüs arasından sonra büyük çıkış yakalayan Milan, Bologna'yı konuk ettiği maçta Milli futbolcumuz 1 gol 1 asistle oynadı ve kırmızı siyahlı ekip sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldu.
İtalya Serie A'nın 33. haftasında Milan, sahasında Bologna'yı konuk etti.
San Siro'da oynanan karşılaşmayı Milan 4-1 kazanarak üç puanı alan taraf oldu.
Karşılaşmanın 10. dakikasında Saelemaekers'ın attığı golle Milan öne geçerken 24. dakikada Hakan Çalhanoğlu, sın haftaların formda ismi olarak bu maçı da boş geçmedi ve farkı ikiye çıkardı. Dakikalar 44'ü gösterdiğinde ise Tomiyasu'nun golü farkı bire indirdi ve ilk yarı sona erdi.
İkinci yarının hemen başında Bennacer 49'da skoru Hakan Çalhanoğlu'nun asisti ile yeniden 2'ye çıkardı. 57. dakikada bu kez Ibrahimovic'in asisti ve Rebic'in golüyle skoru 4-1'e geldi ve Milan üç puanı almayı başardı.
Böylelikle Milan koronavirüs arası sonrasında 8 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik almış oldu. Son haftaların formda ismi Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu 61. dakikada yerini Boneventura'ya bırakırken bu sezon çıktığı 31 maç 7 gol 6 asiste ulaştı.
Bu sonucun ardından Milan 56 puana yükselirken Bologna ise 43 puanda kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!

Napoli'den Eljif Elmas kararı

Conte, Napoli'den ayrılıyor! Fenerbahçe ve İtalya iddiası!

Manchester City, Enzo Maresca ile anlaştı!

Arsenal, 22 yıl sonra şampiyonluğa koşuyor!

PSG'den Dembele için sakatlık açıklaması

Manchester City'de büyük değişim: Guardiola yerine Maresca























