Hakan için dünyaları istediler!
Galatasarayımızın transfer listesindeki Hakan Çalhanoğlu için kulübü Hamburg fiyat belirlerken, Leverkusen hocası da ilgiyi açıkladı.
Webaslan Dış Haberler
Hamburg'un efsaneleri arasında yer alan yönetim kurulu üyesi Thomas von Heesen ise, sözleşme fesih bedeli olduğu konuşulan 13 milyon euroya transferin gerçekleşemeyeceğini söylerken, "Eğer o kendini Messi ve Ronaldo ile kıyaslıyorsa, 13 milyon euroya bir yere gidemez. Bunun en az 2 katı lazım. Onun yerine bir alternatif bulmak da bize 40 milyon euroya patlayabilir" diye konuştu.
LEVERKUSEN'DE HOCA DA ONU İSTİYOR!..
Leverkusen'in yeni teknik direktörü Roger Schmidt, 20 yaşındaki futbolcunun transferini istediğini belirtirken, "Onun transferi gerçekleştirilebilir mi, buna bakmalıyız. Bizim için muhteşem bir takviye olur" ifadelerini kullandı.
Bir süredir Galatasaray'ımız ile birlikte Chelsea'nin de takibinde olduğu konuşulan milli oyuncu, bu sezon attığı 11 gol ile takımının lige tutunmasında önemli rol oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu

Hull City zirvede yarışında fırsat tepti

Sunderland galibiyet hasretini bitirdi!



























