Hakan Çalhanoğlu ve Galatasaray gerçeği
Baba Çalhanoğlu’nun “500 bin euro yetiştirme bedelini yatırın gelelim” teklifine Cimbom kulak asılmamış...

Bayer Leverkusen'deki performansıyla Real Madrid, Barcelona, Chelsea gibi takımların radarına giren Hakan Çalhanoğlu sezon başında Galatasaray'ın kapısından dönmüştü.
Gerçekleşmeyen bu transferle ilgili çarpıcı detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
TRANSFER İÇİN FLAŞ SÖZLER! TIKLAYIN...
"SANIRIM GÜVENİLMEDİ"
Konuyla ilgili konuşan Galatasaray’ın futbol izleme komitesi eski başkanı Mahmut Alpaslan, o dönemde Hakan’ın babası Hüseyin Çalhanoğlu ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek “Transfer tamamdı. Rakamlara kadar konuşuldu. Hatta babası bize, ‘Artık bizi aramayın. 500 bin euro yetiştirme bedelini yatırın, gelelim’ dedi. Ama sonra başka isimler alındı. 5 ay sonra transfer 1 milyon Euro'ya da bitebilirdi ama sanırım Hakan’a güvenilmedi” dedi.
Galatasaray’ı CAS’ta tazminat talebiyle dava eden Cesare Prandelli ile ilgili de konuşan Alpaslan, “Ünal Aysal sezon başında biri Alman diğeri de Hollandalı iki teknik direktörle anlaştı. O dönem kulübe alınan iki profesyonel, Aysal’ı iknaya uğraştı. Sonra iş Prandelli’ye döndü” diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!

Lyon, küme düşürülmedi!

Real Madrid, Alvaro Carreras transferinde sona yaklaştı!

Ancelotti'nin oğlu Davide, teknik direktör oldu!

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!
