Hakan Çalhanoğlu: "İtalyanlar hemen politikaya bağladı"
A Milli Takımımızın Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu.
A Milli Takımımızın Fransa ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede golün asistini yapan Hakan Çalhanoğlu, karşılaşmanın ardından konuştu.
İyi mücadeleye vurgu yapan Hakan, "Bugün kahraman takımımızdı, 90 dakika mücadele ettik, hiçbir zaman pes etmedik. Golü yedikten sonra ayakta durduk. 1-0, Fransa'ya karşı oynamak zor. İlk yarı hocanın farklı düşünceleriyle daha defansif oynadık. 2. yarı daha özgüven geldi, değişiklik oldu. 1-1 bizim için çok iyi. Şu anda bir adım öndeyiz" ifadelerini kullandı.
Maç sonu kendisiyle röportaj yapan gazetecilerin yaklaşımına tepki gösteren milli isim, "İtalyanlar hemen politikaya bağladı konuyu. Politika ayrı, futbol ayrı. Bizim ülkemiz hep böyle, biz ayaktayız, hiçbir zaman yıkılmayız. Birbirimize her zaman, her şekilde yardıcmı oluruz. Bugünkü sergilediğimiz performans çok iyiydi. Fransa'nın da çok tecrübeli oyuncuları var" dedi.
Yaptığı asist sorulan Hakan, "Gol öncesi Merih geldi ve ağabey, ikinci direğe at dedi. Sonra Kaan'ı gördüm ve iyi bir orta yaptığımı düşünüyorum" cevabını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

LaLiga'da Lamine Yamal, sezonun oyuncusu seçildi

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi


























