Hakan Arıkan, G.Saray'dan "garanti" istedi
Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Hakan Arıkan, sarı-kırmızılı takımdan oynama garantisi istedi.
- WEBASLAN ÖZEL - Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Hakan Arıkan, sarı-kırmızılı takımdan oynama garantisi istedi.
Sinan Bolat'ın Clubb Brugge'e transfer olmasının ardından rotasını Hakan Arıkan'a çeviren sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli file bekçisi ile yaptığı görüşmeden olumsuz sonuçla ayrıldı.
33 yaşındaki Hakan Arıkan'ın direkt olarak forma giymek istediği bir takımda oynamak istemesinin ardından rotasını alternatif isimlere çeviren sarı-kırmızılı yöneticiler, Eray İşcan için gelen kiralık tekliflerini de şimdilik askıya aldı. Genç kaleci Alperen'in transferi için bazı Anadolu takımları ile görüşen Galatasaray, kaleci transferini kesin olarak "Süper Lig tecrübesine sahip" bir isim ile yapacak.
Galatasaray'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Hakan Arıkan kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Kulüple kampa gidip, başka bir takımla anlaşıp ve sonrasında da kampı terk edecek kadar karakter fakiri değilim" ifadelerini kullanmıştı.
Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Hakan Arıkan'ın Kayserispor ile olan sözleşmesi 2017 Haziran'ın da sona eriyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!
























