Hajrovic'in faturası ağır!..
Galatasarayımızdan ödemelerini alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurarak ayrılan Izet Hajrovic'in maliyeti çılgın bir boyuta ulaştı.
Milliyet
Geçen sezonun devre arasında İsviçre’nin Grasshoppers Kulübü’nden 3,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Hajrovic, sözleşmesinin kalan 4 yıllık bölümü için istediği 4,6 milyon euro tazminat ile birlikte 8 milyon 770 bin euroya ulaşıyor. Boşnak oyuncu, yarım sezonluk bölümde 550 bin euro imza ücreti ve forma giydiği 12 maç için de 120 bin euro almıştı.
Sadece 12 resmi maçta forma giyen Hajrovic, 526 dakika sahada kaldı. Boşnak futbolcu, sarı-kırmızılı formayla tek golünü, Ziraat Türkiye Kupası’nda Tokatspor ile deplasmanda yapılan karşılaşmada kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika


























