Hagi'yi getiremeyecek o video
Spor Toto Süper Lig 9. haftasında deplasmanda Başakşehir'e konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin tahtı sallanmaya başladı.

Spor Toto Süper Lig 9. haftasında deplasmanda Başakşehir'e konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin tahtı sallanmaya başladı.
İtalyan hocanın görevine son verileceği iddia edilirken yeni başkan Duygun Yarsuvat'ın efsane isim Gheorghe Hagi ile anlaşma sağladığı öne sürüldü.
Ancak yeni yönetimde bulunan Abdurrahim Albayrak'ın 2010-11 sezonunda yine takımın başında bulunan Hagi'ye Fenerbahçe derbisinin ardından sert ifadeler kullanmıştı.
Türk Telekom Arena'daki ilk Fenerbahçe derbisini sarı kırmızılı ekip 2-1 kaybederken sarı lacivertliler ise şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım atarak sezon sonunda şampiyonluğu elde etmişti.
Arena'daki maçın ardından Telegol'e konuşan Albayrak, "Hagi'yi bıraksın. Ben bir daha dünyada antrenörlük yapmayacağım desin. Bu sezonu zaten kapattık. Bir maç istedik" ifadelerini kullanmıştı.
Hagi'nin yönetimini eleştiren Albayrak, "Aldığımız maçı verdik. Ben bilmiyorum yapamıyorum de ya. Dalga mı geçiyor bizimle ya. Maçı Hagi verdi arkadaş. Değişiklikler de yanlış" şeklinde konuşmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
