Hagi'den ilginç G.Saray sözleri!
Galatasaray'da daha önce 2 kez teknik adamlık yapmış olan Gheorghe Hagi, Romen basınına takımımıza geri dönme ihtimali ile ilgili konuştu.
-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin beklentilerin altında kalan performansının ardından, İtalyan ve Romen basınında sarı-kırmızılı takımın başına geçebileceği konuşulan Gheorghe Hagi, konu ile ilgili esprili bir açıklamada bulundu.
Romanya'da sahibi olduğu kulüp olan Viitorul Constanta'yı çalıştıran Galatasaray efsanesi, söylentiler üzerine "Galatasaray benimle ilgileniyor mu, bilmiyorum ama, eğer önümüzdeki 3 maçı da kazanırsam, oraya gidebilirim. Tabii şaka yapıyorum. Galatasaray'da çalışmak, milli takımda çalışmak gibi ciddi bir meydan okumadır, ancak ben şu anda görevimin başındayım" ifadelerini kullandı.
49 yaşındaki antrenör, daha önce Galatasaray, Romanya Milli Takımı, Bursaspor, Timişoara ve Steaua Bükreş'de de görev yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter'de ana hedef Guglielmo Vicario

Luca Toni'den Harry Kane için büyük övgü!

Real Madrid'i yıkan haber: Thibaut Courtois

Van Dijk'ten Galatasaray'a flaş gönderme!

LaLiga'dan resmi açıklama: Arda Güler'in golü kaç metreden?

İngiltere'de gündem Liverpool-Galatasaray maçı

Steven Gerrard'dan Galatasaray'a flaş sözler!

Arne Slot: "Galatasaray'ın şansı yoktu"

Dominik Szoboszlai: "Kişisel algıladım"

Barcelona işi şova çevirdi, Newcastle'a 7 attı!



























