Hagi'de açıkladı! "Reddettim çünkü..."
Galatasaray'da Fatih Terim'in görevden ayrılması sonrasında teklif aldığını söyleyen Hagi, zamanlama nedeniyle kabul etmediğini söyledi.
Webaslan Dış Haberler
Sarı-kırmızılıların teklifinin sezon devam ederken geldiği için reddettiğini söyleyen Hagi, "Teklifi reddettim ve Galatasaray'a iyi bir zamanlama olmadığını söyledim, çünkü yola çıkılmıştı bile. Bana göre sezonun başında göreve gelmem normal olurdu. Başlamış bir projede görev alamazdım." dedi.
Romanya'da akademi çalışmasının devam etmesinin de kararında etkili olduğunu belirten Rumen efsanesi, "Şu anda bir proje üzerinde çalışıyorum. Benim gerçekten gitmek isteyeceğim 2 takım vardı; biri Galatasaray, biri de milli takım. Ancak yarı yolda almak istemedim, hem de böyle bir zamanda. Evime geri dönmek için bir teklif olsa da, zamanlama yanlıştı." ifadelerini kullandı.
Georghe Hagi, Galatasaray'da futbolculuk dönemi sona erdikten sonra 2 kez teknik direktörlük deneyimi yaşamış, ancak çok da başarılı olamamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick


























