Hagi: "Yine en iyisi olacağım"
Geçtiğimiz hafta Romanya’da Viitorul takımını şampiyon yapan Galatasaray’ın efsane ismi Hagi’nin belgeseli, bu akşam GSTV’de yayınlanacak.
Geçtiğimiz hafta Romanya’da Viitorul takımını şampiyon yapan Galatasaray’ın efsane ismi Hagi’nin belgeseli, bu akşam GSTV’de yayınlanacak.
Nebil Özgentürk’ün hazırladığı belgeselde, Hagi’nin öne çıkan sözlerinden bir kısmı şöyle:
“Herkesin bir kaderi var, benim kaderim futbolda. Doğduğumda kaderime böyle bir şey yazıldı. Yani dünyada en iyi olmak. Galatasaray’a gelmeden önce de sözleşmeye Avrupa kupası için prim maddesi koydurdum. Çünkü buna inanıyordum. Ve böyle bir grup içerisinde bu başarıya imza attık. Ne mutlu ki böyle günler yaşadık hep birlikte.”
Hagi, antrenör olarak da dünyanın en iyilerinden olmak istediğini ve hedefinin Şampiyonlar Ligi olduğunu söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"




























