Hagi teklifi doğruladı ama!
Rumen futbol efsanelerinden Gheorghe Hagi, Dinamo Moskova iddiaları üzerine konuştu ve bu sezon sadece G.Saray'dan teklif aldığını söyledi.
Webaslan Dış Haberler
Bu sezon sadece Galatasaray'dan teklif aldığını vurgulayan Rumen teknik adam, "Rusya konusunda bir şey bilmiyorum. Galatasaray iddiaları doğruydu. Yurt dışında takım çalıştırmayacağımı söyledim, bu düşüncem devam ediyor. Ermenistan Milli Takımı ile görüşmeler ciddi bir şekilde yapılmadı. Tek doğru olan Galatasaray'dı. Belki bazı bağlantıları olan isimler benim adımı düşünüyor olabilir, ama benim bir şey bildiğim yok" diye konuştu.
Yaz aylarında bir takımın başına geçip geçmeyeceği sorulan Hagi, "Tabii ki, neden olmasın! Eğer ciddi bir teklif gelirse ve benim de hedeflerim ile örtüşürse, hayır demem. Sürekli bu işi sevdiğimi söylüyorum. Hala gencim ve artık daha olgunum" cevabını verdi.
Halen Romanya'da kendi kurduğu futbol akademisinde gençlere eğitim veren Hagi, son olarak 2010-2011 sezonunda G.Saray'ı çalıştırmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı

Al Ahli'den Thiago Almada için teklif

Roma'dan Greenwood için teklif hazırlığı

Nico Williams'tan geleceği için çarpıcı sözler

Thibaut Courtois: "Real Madrid'de bırakmak istiyorum"

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!






















