Hagi, Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi reddetti
Viitorul Constanta'yı çalıştıran Gheorghe Hagi, Suudi Arabistan'dan gelen teklifi reddetti.

Geçtiğimiz sezon Viitorul Constanta'yı Romanya Ligi'nde şampiyon yapan Gheorghe Hagi, milli takımdan gelen teklifi kabul etmedi.
2018 Dünya Kupası'na katılacak Suudi Arabistan'da, federasyonun yaptığı teklifi Gheorghe Hagi'nin kabul etmediği ortaya çıktı.
Romannya basınında yer alan haberde Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun yıllık 3 milyon euro ve bonuslar önerdiği ancak Hagi'nin kariyerine Viitorul Constanta'da devam etmek istediği için bu teklifi kabul etmediği belirtildi. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun Hagi'ye yaptığı teklifte milli takımın 2018 Dünya Kupası'nda alacağı her galibiyet için 1 milyon euro prim de yer alıyordu.
Hagi, Viitorul Constanta'yı geçen sezon Romanya Ligi'nde şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza atmıştı. Hagi'nin çalıştırdığı Constanta bu sezon 18 hafta sonunda topladığı 30 puanla 5. sırada yer alıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı
