Hagi: "Okutmaya çalıştılar ama aklım hep futboldaydı"
Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi, futbol hayatı ve okulda yaşadığı zorluklardan bahsetti.
Galatasaray'ın efsane futbolcusu Gica Hagi, okul döneminde yaşadığı zorluklardan ve futbola olan bağlılığından söz etti.
55 yaşındaki Hagi, futbol bağlılığı yüzünden okula odaklanamadığını belirtti.
"DAYIM BANA DAYANAMADI"
Rumen efsane açıklamasında; "Dayım matematikte çok iyiydi. Herkese matematik öğretebilirdi, bende de denedi ama başaramadı. 1 ay sonra dayanamadı ve 'Alın bu çocuğu buradan' dedi. Bir kulağımdan giren diğerinden çıkıyordu. Aklım fikrim hep futboldaydı. Tek derdim sadece sınıfı geçmekti, okulda başarılı olmak değil." dedi.
Hagi günümüz futboluna dair; "Babam bana hep bir diplomam olması gerektiğini söylerdi. O zamanlar futbolun tek başına yeterli olacağını düşünmemiştik. Futbol artık çok uluslu bir şirkete, bir endüstriye dönüştü." açıklamasında bulundu.
Emekli on numara birçokları tarafından tarihin en iyi Rumen oyuncusu olarak kabul ediliyor. Hagi, kulüp kariyerinde Galatasaray dışında Barcelona, Real Madrid Steaua Bükreş gibi takımlarda forma giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!

Manchester United'da büyük kararsızlık

Camavinga da Türkiye forması giydi!

Barcelona ve Manchester City'den ilk kayıp!

Mbappe, Çin'de kriz çıkardı, La Liga yayınları durduruldu!























