Gurur: O listedeki tek Türk Fatih Terim
Galatasaray’da 17 şampiyonluk yaşayan Terim, ‘dünyanın en çok kupa kazanan teknik direktörleri’ listesinde yer alıyor. Listenin zirvesinde 48 kupa ile Ferguson bulunuyor. İkinci sırada, 34 kupa ile Lucescu var
Fatih Terim, Galatasaray’da elde ettiği başarılarla ‘dünyanın en çok kupa kazanan’ teknik direktörleri arasına girdi. Listedeki tek Türk olan Terim, sarı kırmızılı kulüpte 17 kupa kaldırarak, 11. sırada yer aldı.
Dijital dergi Spor Arena Plus’ın mayıs sayısında yer alan araştırmaya göre; ‘en çok kupa kazananlar’ sıralamasının 1 numarası Alex Ferguson. İskoç çalıştırıcı, Aberdeen’de 10, Manchester United’da 38 olmak üzere toplam 48 şampiyonluk elde etti.
Listenin 2 numarası tanıdık bir isim; Mircea Lucescu. Türkiye’de Galatasaray ve Beşiktaş’la lig şampiyonluğuna ulaşan Lucescu, toplamda 34 kupa kaldırdı. 3 numarada, Dinamo Kiev’le harikalar yaratan Valeri Lobanovski bulunuyor. 31 ulusal ve uluslararası şampiyonluğu bulunan Ukraynalı teknik adamı 28’er kupa ile Jose Mourinho ve Pep Guardiola izliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama


























