"Güney Amerika, Galatasaray’ı konuşuyor"
1.5 yıl için Leipzig’den kiralanan, toplam 2 milyon 50 bin Euro maliyeti olan Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi “Şampiyonluk için geldim” dedi
Webaslan.com
Aslan'ın yeni transferi Marcelo Saracchi, dün resmi imzayı attı. Leipzig'den 500 bin Euro'ya kiralanan ve 1.5 yıl için 2 milyon 50 bin Euro kazanacak olan Uruguaylı oyuncu GS TV'ye de açıklamalarda bulundu.
Ligin ikinci yarısında başarılı olmak adına elinden geleni yapacağına söz veren 21 yaşındaki sol bek, "Sezonun 2. yarısı için ilk hedefim formayı kazanmak, hocamın gözüne girmek, takım arkadaşlarıma hızla adapte olmak. Galatasaray çok büyük bir camia, büyük bir kulüp, hedef her zaman şampiyonluk. Muslera'dan dolayı Galatasaray, Uruguay'da daha çok biliniyor. Zaten normalde de dünya çapında bilinen, Güney Amerika'da da çok iyi tanınan bir takım. Çok tutkulu bir taraftar grubuna sahip olduğumuzu biliyorum" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj

Moises Caicedo'dan Real Madrid yanıtı!

PSG, Eduardo Camavinga'yı istiyor

Goretzka'dan Real Madrid için açıklama

Atletico'nun efsanesi vedaya hazırlanıyor

FA Cup'ta sürpriz yarı finalist: Southampton, Arsenal'i yıktı!

Barcelona artık şampi...

Vedat Muriqi'den Real Madrid'e ağır hasar!

Bundesliga'da Romulo fırtınası

Bayern Münih'ten çılgın geri dönüş!


























