Gündemimizdeki isim olay oldu!
De Graafchap forması giyen Tolgahan Çiçek'in U21 Milli Takımı'na gelmesi ve Kıbrıs maçında 90 dakika sahada kalması teknik direktörünü kızdırdı.
Webaslan Dış Haberler
Hollanda ekibi De Graafchap forması giyen Tolgahan Çiçek'in U21 Milli Takımı'na gelmesi ve Kıbrıs maçında 90 dakika sahada kalması teknik direktörünü kızdırdı.
Tolgahan'ın milli takıma gitmesini istemediğini söyleyen De Graafchap teknik direktörü Jan Vreman; "Gitmek istiyordu ama biz istemiyorduk. Sonuç olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile sadece 45 dakika oynaması yönünde anlaştık çünkü sakatlıktan yeni çıkmıştı. Haftasonu oynanacak Telstar maçımızda ondan yararlanmak istiyorduk. Ama Kıbrıs'a karşı 90 dakika oynamış. Ortada anlaşma varken bunun yapılması yanlış. Ayrıca oyuncu için de akıllıca bir şey değil. Onunla konuşacağız." sözlerini kullandı.
21 yaşındaki sol bek Tolgahan Çiçek'in adı Türkiye basınında Galatasaray ile anıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif


























