Gün Drogba'nın günü
Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı büyük derbideki en büyük kozu, büyük maçların, derbilerin adamı Didier Drogba olacak.
Webaslan.com

Galatasaray'ın en önemli kozu, hiç kuşkusuz yine Didier Drogba olacak. Fildişili yıldız istatistiklerde de Galatasaray'ın en başında gelen futblcu olmayı başardı.
35 yaşının vermiş olduğu tecrübe ile bir anlamda Galatasaray'da takıma ağabeylik eden Drogba'nın bu sezon 9 golü bulunuyor. Fildişili oyuncu rakip kalelere 28 kez isabetli şut yollarken, isabetli pas sayısında da 407'e ulaştı.
2013-2014 sezonunda Galatasaray'ın oynadığı maçların tamamında sahada olan tek futbolcu unvanına da sahip olan Drogba, 1300 dakikanın üzerinde sahada kalarak en çok süre alan isim de oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rodrigo De Paul, Amerika yolcusu!

Lazio'ya Maurizio Sarri şoku!

Nicolas Pepe, iki yıl daha Villarreal'de

Dzeko için transfer itirafı: "Ibrahimovic yerine istemiştim"

Real Madrid'de 10 sezondur forma giyen Lucas Vazquez'e veda

Marc-Andre ter Stegen'e ayrıl çağrısı!

Lille'den Zhegrova kararı: 20 milyon Euro!

Bournemouth'tan Zabarnyi için 68 milyon euro'luk talep!

PSV, Sildillia'yı transfer etti!

En-Nesyri'nin transfer rekorunu egale etti
