Gümülcine'de G.Saray coşkusu
Yunanistan'da yaşayan Türkler, Panthrakikos ile hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray'ı bekliyor. 20 bin soydaşımızın yaşadığı Gümülcine'de mahalleler süslendi.
Pasfotomaç
Yunanistan'da yaşayan Türkler, Panthrakikos ile hazırlık maçı yapacak olan Galatasaray'ı bekliyor. 20 bin soydaşımızın yaşadığı Gümülcine'de Harmanlık, Kırmahalle ve Mastanlı mahalleleri Türk ve Galatasaray bayrakları ile süslendi. 6 bin kişilik Gümülcine Stadı'nın yarın oynanacak maçta tamamen dolması bekleniyor.
Kaptanı bir Türk: Bitlisli Bülent
Pathrakikos'un takım kaptanı bir Türk... 31 yaşındaki Deniz Baykara, Bitlis doğumlu. 1999 yılında Gaziosmanpaşaspor'da futbola başlayan Baykara, 2001 yılında Xanthi takımına transfer oldu. 11 yıldır aralıksız Yunan Ligi'nde forma giyiyor. 30'dan fazla gol atan Deniz, yarın Galatasaray'a karşı kaptan olarak sahada yer alacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona
























