Guilherme: ''Galatasaray maçını unutamıyorum''
Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir maça çıkacak olan Lokomotiv Moskova'nın tecrübeli kalecisi Guilherme, İstanbul'da oynadığı maçı unutamadığını söylerken hedeflerinin Galatasaray'ı geçmek olduğunu belirtti.
Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak Lokomotiv Moskova'da kaleci Guilherme, önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ı yenip grubu 3. sırada bitirmek istediklerini söyleyen Brezilya asıllı Rus kaleci, ''4 yenilgiye rağmen hala UEFA Avrupa Ligi şansımız var. Bunu kullanmalıyız. Türkiye'de oynadığımız maçta ilk yarıda çok iyi oynamıştık. Evimizde Galatasaray'ı yenebileceğimizi düşünüyoruz.'' sözlerini kullandı.
''FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İLE KIYASLAYAMAZSIN''
İstanbul'da Galatasaray'a karşı oynadığı maçı unutamadığını belirten 32 yaşındaki kaleci, ''Vladislav Ignatjev, Türkiye'de taraftarların çıkardığı ıslık sesinden dolayı oynamanın imkansız olduğunu söylüyordu. İstanbul'da oynadığımız maç, kariyerimin en gürültülü maçı olmuştu. Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı da oynadım ama bu takımlar, Galatasaray ile kıyaslanamaz.'' dedi.
''HEDEFİMİZ 3. SIRADA BİTİRMEK''
Hedeflerinin Galatasaray'ı geçip Avrupa Ligi bileti kapmak olduğunu da söyleyen tecrübeli eldiven, ''Bu sezon hedefimiz Rusya Ligi'ni ilk 2, Şampiyonlar Ligi'ni ise ilk 3'te bitirmek olacak. Bunun için sonuna kadar savaşacağız.'' şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!


























