Guarin'e İtalya'dan 2 talip çıktı
Galatasaray'ın gündemine gelen Kolombiyalı orta saha oyuncusu Freddy Guarin'e İtalya'dan 2 talip var.
BBC'nin haberine göre; Inter, Guarin'in bonservisini 15 milyon euro olarak belirlerken, Juventus ise masaya 10 milyon euro koymaya hazırlanıyor.
Bu haberin yanı sıra Milan'ın da 29 yaşındaki futbolcunun peşine düştüğü kaydedildi. Tuttosport'un iddiasına göre; Alessio Cerci ile Freddy Guarin takası her an gerçekleşebilir.
AYRILMAK İSTEMİYOR
Öte yandan Guarin'in menajeri Marcelo Ferreyra, Kolombiyalı oyuncunun hiçbir şekilde Inter'den ayrılmak istemediğini, hayalinde bu takımın kaptanlık pazubandını takmak olduğunu belirtti.
Ferreyra, "Bunun altını kalın çizgilerle çiziyorum, Guarin hiçbir zaman takımdan ayrılmak istemedi. Guarin'in oynamak istediği tek kulüp Inter. Burada futbol oynayıp şampiyon olmak istiyor. Kaptan olmak için her gün çok çalışıyor. Inter'i onun kadar seven başka bir futbolcu yok" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi!

Zeki Çelik'in yeni adresi Juventus olabilir!

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"
























