Guardiola: "Galatasaray'ı yenmek zorundayız"
Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Galatasaray maçıyla ilgili açıklama yaptı.
Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Galatasaray ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Guardiola, karşılaşmada taraftar desteğinin belirleyici olacağını vurgulayarak, "Galatasaray maçında taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Guehi oynayamaz, Semenyo oynayamaz, Rodri oynayamaz. Nico hazır değil. Savinho hazır değil. Stones hazır değil. Uzun bir liste var ancak umarım tribünlerimiz bize güç verir." ifadelerini kullandı.
"İLK 8 İÇİNDE OLMAK ZORUNDAYIZ"
Şampiyonlar Ligi hedeflerine de değinen Guardiola "Şampiyonlar Ligi'nde devam edeceğiz. Geçen sezon Club Brugge ile oynuyorduk ve kaybetseydik eleniyorduk. Bu kez bu olmayacak. Elbette ilk 8 içinde olmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
"GALATASARAY'I YENMEK ZORUNDAYIZ"
İspanyol teknik adam, "Galatasaray'ı yenmek zorundayız ve neler olacağını göreceğiz." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
DEV MAÇ ÇARŞAMBA GECESİ
Manchester City ile Galatasaray, 28 Ocak Çarşamba günü TSİ 23.00'te Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes


























