GS TV'de flaş Igor Tudor eleştirisi!
Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından GS TV'de Igor Tudor eleştirildi.
Galatasaray'ın, deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından GS TV'de yapılan maç değerlendirmesinde Igor Tudor için dikkat çeken sözler kullanıldı.
Yorumculardan Nurullah Bakır, Igor Tudor'u eleştirirken, "İyi teknik direktör olmak için, tecrübe de gerekiyor. Igor Tudor'un muazzam bir futbolculuk kariyeri var. İyi futbolcu olmak, iyi antrenör olmak değildir. Detayda ciddi hatalar var. Üzülürüm, büyük denizi geçtikten sonra, sığ suda devrilirse, üzülürüm. Galatasaray'da olmak kendisi için de bir avantaj" değerlendirmesinde bulundu.
Öte yandan İlyas Kahraman, Galatasaray'ın büyük bir fırsat teptiğini ve kazanması durumunda Beşiktaş ile şampiyonluk yarışına gireceğini kaydederken; "Bugün Galatasaray kazansaydı, Beşiktaş ile şampiyonluk yarışına girebilirdi" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!
























