GS TV'de flaş Igor Tudor eleştirisi!
Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından GS TV'de Igor Tudor eleştirildi.
Galatasaray'ın, deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu maçın ardından GS TV'de yapılan maç değerlendirmesinde Igor Tudor için dikkat çeken sözler kullanıldı.
Yorumculardan Nurullah Bakır, Igor Tudor'u eleştirirken, "İyi teknik direktör olmak için, tecrübe de gerekiyor. Igor Tudor'un muazzam bir futbolculuk kariyeri var. İyi futbolcu olmak, iyi antrenör olmak değildir. Detayda ciddi hatalar var. Üzülürüm, büyük denizi geçtikten sonra, sığ suda devrilirse, üzülürüm. Galatasaray'da olmak kendisi için de bir avantaj" değerlendirmesinde bulundu.
Öte yandan İlyas Kahraman, Galatasaray'ın büyük bir fırsat teptiğini ve kazanması durumunda Beşiktaş ile şampiyonluk yarışına gireceğini kaydederken; "Bugün Galatasaray kazansaydı, Beşiktaş ile şampiyonluk yarışına girebilirdi" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, FA Cup'ta iki golle turladı!

Harry Kane başlattı, Goretzka bitirdi!

Albert Riera, 7 haftalık hasreti bitirdi

Bayer Leverkusen, St.Pauli'ye acımadı

West Ham, Summerville ile uzatmalarda turladı!

Dominik Szoboszlai'nin hayali Real Madrid

Tottenham, Igor Tudor'u açıkladı

Pochettino: "Bu seviyedeki oyuncuları yönetmek kolay değil"

Khephren Thuram, Inter kadrosunda yok!

Manchester United'da Andre Onana için veda kararı


























