''Grosskreutz gibi yapmam''
Sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısında henüz forma giyemeyen Lukas Podolski ile yol ayrımına gelindiği ve Çin'in Shanghai Shenhua kulübünün oyuncuya yıllık 9 milyon euro ücret önerdiği iddia edildi.
Sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısında henüz forma giyemeyen Lukas Podolski ile yol ayrımına gelindiği ve Çin'in Shanghai Shenhua kulübünün oyuncuya yıllık 9 milyon euro ücret önerdiği iddia edildi.
Yıldız futbolcu bu iddialarla ilgili yakın çevresine dert yandığı öğrenildi. Podolski'nin “Kevin'ın(Grosskreutz) yaptığı yanlışı yapmam. Disiplinsizliği yüzünden milli takımdan oldu. Galatasaray’da kalsaydı belki de EURO 2016'da Almanya Milli Takımı’na gidecekti. Şimdi kadro dışı kaldı” dediği öne sürüldü.
KALMAM UEFA’YA BAĞLI
Alman futbolcunun yakın çevresine “Sezon sonu bir teklif gelirse gitmeyi düşünebilirim. İyi bir şampiyona çıkarıp, Avrupa liglerinde mücadele eden bir takıma transfer olabilirim. Ama UEFA ile sorun çözülür ve Galatasaray Avrupa'ya katılırsa gitmem için bir neden yok” dediği öğrenildi.
İSTANBUL’A DÖNÜYOR
Bileğindeki sakatlığın tedavisi için Almanya'da bulunan Lukas Podolski’nin birkaç gün içinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız: "Ben asla para için oynamam"

Arda Güler: "Türkiye'den bana dua etsinler"

Arsenal, çeyrek finalde Sporting'in rakibi oldu!

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı

Barcelona'dan Robert Lewandowski için açıklama!

Hansi Flick'ten geleceği için açıklama!
























