''Grosskreutz gibi yapmam''
Sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısında henüz forma giyemeyen Lukas Podolski ile yol ayrımına gelindiği ve Çin'in Shanghai Shenhua kulübünün oyuncuya yıllık 9 milyon euro ücret önerdiği iddia edildi.
Sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısında henüz forma giyemeyen Lukas Podolski ile yol ayrımına gelindiği ve Çin'in Shanghai Shenhua kulübünün oyuncuya yıllık 9 milyon euro ücret önerdiği iddia edildi.
Yıldız futbolcu bu iddialarla ilgili yakın çevresine dert yandığı öğrenildi. Podolski'nin “Kevin'ın(Grosskreutz) yaptığı yanlışı yapmam. Disiplinsizliği yüzünden milli takımdan oldu. Galatasaray’da kalsaydı belki de EURO 2016'da Almanya Milli Takımı’na gidecekti. Şimdi kadro dışı kaldı” dediği öne sürüldü.
KALMAM UEFA’YA BAĞLI
Alman futbolcunun yakın çevresine “Sezon sonu bir teklif gelirse gitmeyi düşünebilirim. İyi bir şampiyona çıkarıp, Avrupa liglerinde mücadele eden bir takıma transfer olabilirim. Ama UEFA ile sorun çözülür ve Galatasaray Avrupa'ya katılırsa gitmem için bir neden yok” dediği öğrenildi.
İSTANBUL’A DÖNÜYOR
Bileğindeki sakatlığın tedavisi için Almanya'da bulunan Lukas Podolski’nin birkaç gün içinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!
























