Graeme Souness'ı Galatasaray'ı hatırlattı
Graeme Souness'ın Juventus galibiyetinin ardından Mourinho'nun yaptığı hareketi eleştirmesi üzerine, Sky yorumcusu Mick McCarthy Galatasaray maçını hatırlattı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ın Juventus'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından taraftara 'Sizi duyamıyorum' şeklinde bir hareket yapan Jose Mourinho'yu Graeme Sounees eleştirdi.
Sky Sports'ta yorumculuk yapan Souness'in eleştirileri üzerine diğer yorumcu Mick McCarthy'den ilginç bir yanıt geldi.
Jose Mourinho'nun hareketlerinin rakibi tahrik edebileceğini belirten Graeme Souness, ''Mourinho, yaptığı hareketle kargaşaya sebep olabilirdi. İtalyanlar kaybetmiş ve üzgünler. Bu bir tepkiye neden olabilir'' ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından diğer yorumcu McCarthy, Souness'ın Galatasaray dönemini hatırlatarak ''Burada oturup Mourinho ile ilgili ahkam kesiyorsun ama sen de Türkiye'de sahanın ortasına bayrak dikmiştin'' dedi.
GRAEME SOUNESS NE YAPMIŞTI?
Galatasaray'ın 24 Nisan 1996'da Fenerbahçe'yi deplasmanda yenip Türkiye Kupası'nı kazandığı maçın ardından Souness, bir Galatasaray bayrağını alarak ortaya koşmuş ve sarı-kırmızılı bayrağı oraya dikmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!
























