Gözümüz kulağımız Fransa'da!
GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Youssouf Fofana ve Jonathan Clauss'u takip eden Galatasaray, EURO 2024'te Fransa'yı yakından takip edecek.
Webaslan.com

Şampiyon Galatasaray, yeni sezon için iki bölgeyi önceliklendirdi.
Sabah'ta yer alan habere göre; Sağ bek ve merkez orta saha almak isteyen sarı-kırmızılılar, Fransa ile EURO 2024'te mücadele edecek olan Youssouf Fofana (25) ve Jonathan Clauss'u (31) takip ediyor. Sarı-kırmızılı takım, bu iki isim için Avrupa Şampiyonası'nın bitmesini bekleyecek.
EURO SONRASI HAMLE
Monaco ile kontratının son yılına giren Fofana, yüksek maliyetiyle dikkat çekse de Galatasaray'ın ilk sırasında yer alıyor. Ara transfer döneminde de gündeme gelen Clauss'un da Marsilya ile bir yıllık sözleşmesi kaldı. Galatasaray, turnuvanın tamamlanmasının ardından iki futbolcu için de hamle yapmayı planlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Emiliano Martinez, Manchester United'a doğru

Napoli, Lorenzo Lucca'da mutlu sona ulaştı

Frankfurt'tan 80 milyon Euro'luk teklife ret!

Liverpool, Rodrygo için devreye giriyor

Eljif Elmas için 12 milyon euro!

Barcelona'nın Ter Stegen kararına tepki!

Ajax, Raul Moro'yu kadrosuna kattı!

Liverpool, Luis Diaz için Bayern Münih'in teklifini reddetti

Jessey Sneijder FC Utrecht ile sözleşme imzaladı

Real Madrid, Carreras transferini açıkladı
