Göztepe ve Galatasaray'dan çifte zafer
Challenger Cup 2025–2026 sezonunda Galatasaray erkeklerde, Göztepe ise kadınlarda şampiyon olarak Türk sutopunda tarihi bir başarıya imza attı.
Su topunda temsilcilerimiz göğsümüzü kabarttı.
Erkekler kategorisinde mücadele eden Galatasaray, İstanbul'da oynanan 8'li Final etabında gösterdiği üstün performansla turnuvadaki tüm maçlarını kazanarak namağlup şekilde şampiyon oldu.
Finalde Litvanya temsilcisi EVK Zaibas takımını 13–11 mağlup ederek kupayı Türkiye'ye kazandırdı.
Kadınlar kategorisinde ise Göztepe Kadın Sutopu Takımı, Malta'da oynanan Final Four etabında namağlup performansını sürdürerek şampiyonluğa ulaştı.
Yarı finalde Portekiz temsilcisi C.F. Portuense'yi 25–3 gibi farklı bir skorla geçen İzmir ekibi, finalde Hırvatistan temsilcisi VK Jadran Split ile karşı karşıya geldiği mücadeleyi 16-7 skorla kazanarak kupayı müzesine götürdü.
''TÜRK SU TOPU'NUN YÜKSELİŞİNİN ARTACAĞINA İNANIYORUZ''
Türkiye Sutopu Federasyonu Başkanı Mete Erol yaptığı açıklamada, "Ülkemizi gururlandıran Galatasaray SK ve Göztepe Kadın Sutopu Takımımızı yürekten tebrik ediyor; bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve kulüplerimize teşekkür ediyoruz. Türk sutopunun uluslararası alandaki yükselişinin artarak devam edeceğine inanıyoruz" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nefesleri kesti: Madrid'de çılgın derbi!

Inter cepten yemeye devam ediyor!

Roma 3 puanı hatırladı

39'luk Giroud, Marsilya'yı yıktı

Freiburg, geriden gelip kazanmasını bildi

Manchester City, kupayı Arsenal'in elinden aldı!

PSV'den şampiyonluk ilanına erteleme!

Bruno Saltor: ''Çok acı verici''

Pereira: ''Hayattayız, kararlıyız ve savaşmaya hazırız."

Pereira, Tudor'u nakavt etti!
























