Gözler PFDK'da
Mersin İdman Yurdu maçında hakem Süleyman Abay tarafından tribüne gönderilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın cezası bugün belli olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Mersin İdman Yurdu maçında hakem Süleyman Abay tarafından tribüne gönderilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın cezası bugün belli olacak.
Disiplin Kurulu yapacağı toplantıda Terim için "sportmenliğe aykırı davranış", "sportmenliğe aykırı açıklama", "kişilik haklara saldırı ve tehdit", "yeşil alan ihlali" ve "tribünden taktik verme" başlıkları altında inceleme yapılacak.
Toplantıda Terim'in daha önce ertelenen 2 maçlık cezası eklenmesi gündeme gelecek.
Terim'in iki yardımcısı Hasan Şaş ve Ümit Davala hakkında da sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle değerlendirme yapılacak. Ayrıca Galatasaray kulübü hakkında da kötü tezahürat ve sahaya seyircilerin girmesi gerekçeleri ile karar verilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid kazandı!

Kenan 2 asistle yıldızlaştı, Juventus galibiyetle başladı!

Atalanta, lige bir puanla başladı!

Nico Paz parladı, Como üç puanla başladı!

Hamburg, Bundesliga'ya puanla döndü!

Manchester United, galibiyetle tanışamadı!

Osasuna, 10 kişi Valencia'yı rahat geçti

Altay Bayındır'dan Premier Lig'de bir ilk!

Rennes'den deplasmanda ağır mağlubiyet!

Roma'da Lorenzo Pellegrini ile ayrılık kararı!
