Gözler Brezilya'da!
Galatasaray'da yönetim Wesley Sneijder'in transferine odaklanmışken, Teknik Direktör Fatih Terim'in gözü defansa yapılacak takviyede.
Fanatik

İmparator, ilk olarak Sambacı’nın sezon başında transfer edilmesini istemiş ancak bu isteği gerçekleşmemişti. Fatih Terim’in talebiyle ara transfer döneminde girişimler yeniden başladı. Fluminense’yle yapılan görüşmelerde ilerleme sağlansa da hâlâ anlaşmaya varılamadı.
BAŞKA İSİM VERMEDİ
Oyuncuyla yapılan görüşmede ise herhangi bir sorun çıkmadı. 25 yaşındaki Sambacı, kulüplerin el sıkışmasını bekliyor. Bu olursa, en kısa zamanda Türkiye’ye gelerek imza atacak. Yönetim, aksilik çıkması halinde Fatih Terim’den alternatif isimler istedi. Ancak İmparator, mutlaka Carlinhos’un alınması konusunda ısrarcı oldu.
ALTERNATİFİ BULUNDU
Fluminense, Galatasaray’ı da ilgilendiren çok önemli bir transferin altına imza attı. Brezilya ekibi, Lyon’un Arjantinli sol beki Fabian Monzon’u 6 aylığına kiralık olarak renklerine bağladı. Fluminense’nin Brezilya ligi öncesi böylesi önemli bir transfer yapması, Carlinhos’un elden çıkarılmasının kesinleştiği şeklinde yorumlandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"

İlkay Gündoğan, Al Ain maçına damga vurdu!

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Guardiola'dan İlkay Gündoğan için açıklama!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!
