Gözdemiz İtalya yolcusu
Inter'in eski oyuncusu Olivier Dacourt, Marsilya'nın golcü oyuncusu Gignac'ın İtalyan takımı için çok iyi alternatif olduğunu söyledi.
Webaslan Dış Haberler

Olivier Dacourt, sözleşmesi bitecek olan Andre-Pierre Gignac Inter için bir fırsat olduğunu söylerken, ''Gignac, Inter için ideal bir çözüm. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Marsilya'da iyi işler yaptı. Milli takımın bir parçası oldu. Birçok golün mimarı oldu. Bunlar artı yönleri. Ancak kariyeri boyunca Fransa dışına çıkmadı, İtalya futboluna, savunma oyununa adapte olması gerekiyor. Ama bu uyumu da sağlayabileceğini düşünüyorum. O gol arayan gerçek bir golcü'' ifadelerini kullandı.
Adı sıkça Galatasaray ile de anılan Gignac'ın sözleşmesi sezon sonunda biterken, golcü oyuncu ile Inter'in yanı sıra Dinamo Moskova'nın da ilgilendiği biliniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
