Gomis'ten Deschamps'a; "Gör beni artık"
Galatasaray'da harikalar yaratan Gomis, Fransa'nın Teknik Direktörü Deschamps'a mesaj gönderip adalet beklediğini söyledi.
Galatasaray forması altında çıktığı 4 lig maçında 5 gol atıp 2 asist yapan 32 yaşındaki Gomis, Fransa'nın Teknik Direktörü Deschamps'a mesaj gönderip adalet beklediğini söyledi.
Gomis yakın çevresine ise "Galatasaray'da çok iyi hava yakaladım. Şimdi düşünüyorum da neden milli takım olmasın? Fransa'ya h,l, katkı sağlayabilirim" dedi.
HENÜZ GOLÜ YOK
Milli takımda forvet hattı için Griezmann, Lacazette, Mbappe ve Giroud gibi yıldızlarla yarışan Galatasaraylı oyuncu, Horozlar'la daha önce 5 resmi maça çıktı ama gol atamadı.
6 hazırlık karşılaşmasında ise 3 gol kaydeden Gomis, Fransa adına resmi maçlarda gol atmadan kariyerini bitirirse gözünün arkada kalacağını belirtiyor.
Fransa basınında da Gomis'in Galatasaray'daki performansı ile milli takımı hak ettiği yönünde yorumlar yapılıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Alvaro Morata'dan Fabregas için övgü!

Real Madrid'den Courtois kararı

Wilfried Zaha, kendini La Liga'ya önerdi!

Arda Güler İspanya basınında tartışmalara yol açtı!

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"


























