Gomis'in menajerinden çok kritik!
Fransa Ligi takımlarından Lyon ile sözleşmesi sona eren Bafetimbi Gomis'in menajeri önemli açıklamalar yaptı.
Webaslan Dış Haberler

Galatasaray'ımız ile adı anılan 28 yaşındaki Senegal asıllı forvet Bafetimbi Gomis adına İngiltere'de görüşmeler yapan temsilci Willie McKay, basına açıklamalarda bulundu.
McKay, Gomis'in Lyon'la kontratının bittiğini hatırlatarak; "Şu anda 5 adet İngiltere Premier Lig kulübüyle konuşuyorum ve şu an piyasanın en iyi serbest oyuncusuna çok büyük ilgi olması çok doğal. Çok hırslı başkanlar ve kulüplerle görüşüyoruz. Bafetimbi'ye imza attırmak için çok istekliler" dedi.
Gomis'in menajeri McKay; "Bafetimbi kendisini en çok isteyen kulübe gitmek istiyor. Bir kulüpten uzun vadeli ve onu ne kadar çok istediğini belli eden büyük bir teklif aldık. Ancak, Gomis şu anda halen Lyon'un oyuncusu" diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'a Donnarumma çağrısı

Christian Romero, Tottenham ile sözleşme uzattı

Marsilya'da gerginlik: Rabiot ve Rowe kadro dışı!

Roma, Bailey için anlaştı!

Napoli'den Hojlund hamlesi

Kenan Yıldız'dan Juventus'a mesaj!

Inter'den 50 milyon euro'ya ret!

Juventus'tan Locatelli için gelen teklife ret!

Xabi Alonso'dan Rodrygo açıklaması

Nottingham Forest, Kalimuendo'yu transfer etti
