Gomis'in Galatasaray'dan sonra milli takım hayali
üper Lig'e harika bir giriş yapıp, ilk 3 maçta 4 gol atmayı başaran Gomis, bu sezon gol krallığının yanı sıra tekrar milli takıma seçilip, 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer almayı istiyor.

Galatasaray'a geldikten sonra gol sorunu kısa sürede çözen Bafetimbi Gomis, milli araya harika bir şekilde girmeyi başardı.
Gomis, ilk 3 Süper Lig maçında da rakip fileleri havalandırıp, 4 gol ve 2 asistle oynadı. Taraftarların büyük sevgisini kazanan Fransız yıldız, şimdiden gol krallığının en önemli adaylarından biri olduğunu kanıtladı. Hedeflerini yüksek tutan ve bu sezon Sarı-Kırmızılılar'ın ligde şampiyon olup, tekrar Devler Ligi'nde oynamasına yardım etmek isteyen 32 yaşındaki oyuncu, bir hayalini daha gerçekleştirmek istiyor.
Yakaladığı başarılı form grafiğini sezon sonuna kadar sürdürmek isteyen Gomis, bir sonraki milli dönemde Fransa'nın aday kadrosuna çağrılmak istiyor. Uzun süredir milli formaya hasret kalan tecrübeli oyuncu, 2018 Dünya Kupası'nda yer almayı amaçlıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodrigo De Paul, Amerika yolcusu!

Lazio'ya Maurizio Sarri şoku!

Nicolas Pepe, iki yıl daha Villarreal'de

Dzeko için transfer itirafı: "Ibrahimovic yerine istemiştim"

Real Madrid'de 10 sezondur forma giyen Lucas Vazquez'e veda

Marc-Andre ter Stegen'e ayrıl çağrısı!

Lille'den Zhegrova kararı: 20 milyon Euro!

Bournemouth'tan Zabarnyi için 68 milyon euro'luk talep!

PSV, Sildillia'yı transfer etti!

En-Nesyri'nin transfer rekorunu egale etti
