Gomis'in Galatasaray tarihine geçmesine 3 gol kaldı
Gomis, Bursa'ya attığı 3 golle Baros'u yakaladı. Böylece G.Saray formasıyla bir sezonda ligde en çok gol atan 2. yabancı oldu. .. Fransız yıldız 3 gol daha atarsa Jardel'i geçecek.
Galatasaray'ın Bursaspor'u 5-0 yendiği maçta 3 kez fileleri sarsan Gomis tarihi bir sezon geçiriyor.
Fransız golcü Sarı- Kırmızılı forma altında ligde en çok gol atan yabancı golcüler arasında Baros'u da yakaladı. Çek yıldız 2008- 2009'da 31 maçta 20 gol atmıştı. Bafetimbi Gomis ise 22 maçta 20 gol kaydetti.
Jardel ilk sırada yer alıyor
Galatasaray'da en çok gol atan yabancılar sıralamasında Jardel ilk sırada yer alıyor. Brezilyalı star 2000-2001'de oynadığı 24 karşılaşmada fileleri 22 kez sarsarak en çok gol atan yabancı durumunda.
Yeni rekora 3 gol kaldı
Ligde şu ana kadar 22 gol atan Gomis 2 gol daha atarsa Jardel'i yakalayacak. Fransız futbolcu 3 veya daha fazla gol attığı takdirde de Brezilyalı futbolcuyu geride bırakmış olacak. Gomis için rekora 3 gol kaldı.
Klasmanda Hocic 4. sırada
Galatasaray'da Jardel, Gomis ve Baros'un ardından Hocic 1983-1984'te 31 maçta attığı 16 golle 4. sırada bulunuyor..
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Jose Mourinho'dan Galatasaray'ı kızdıracak hamle!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!





















