Golcü transferine Mancini engeli!
Galatasaray'ın gündemindeki golcülerin başında gelen Leandro Damiao konusunda çok önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Webaslan Dış Haberler

Santos'taki sözleşmesinin bitmesiyle boşa çıkan 26 yaşındaki golcü oyuncunun menajeri Vinicius Prates, Brezilya basınına merak edilen Damiao konusunda kısa bir açıklama yaparken, Damiao ile Inter'in ilgilendiğini de ''31 Aralık'tan sonra çok kısa bir sürede Leandro'nun geleceği için karar vereceğiz. Inter'in kendisiyle ilgilendiğini biliyoruz. Bizim için zor bir karar olacak'' ifadelerini kullandı.
Kariyerine Avrupa'da devam etmesine kesin gözüyle bakılan 26 yaşındaki golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Cruzeiro ile 32 resmi maçta 8 gol, 2 asistlik bir performans sergilemişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Torino, Simeone'yi açıkladı!

Bayern Münih'ten Nicolas Jackson hamlesi!

Real Madrid'den Garcia'ya yeni sözleşme!

Juventus'ta Vlahovic belirsizliği

Thomas Partey, Villarreal'e gitti

Lucas Digne, Aston Villa ile devam dedi

Como'dan Tottenham'ın 40 milyon euroluk teklifine ret!

PSG, Chevalier için anlaştı!

Kenan Yıldız, Ballon d'Or Kopa Trophy adayları arasında!

Pisa, Cuadrado'yu kadrosuna kattığını açıkladı!
