Golcü oyuncuyu bitirmeye yakınız!..
Galatasarayımız, 5+3'lük yabancı sınırının kabul edilmesi sonrasında gözünü Türk oyunculara çevirdi. İşte anlaştığımız isim.
Galatasaray 5+3 yabancı kontenjanı sonrasında yerli oyuncu transferi için dört koldan saldırıya geçti. Trabzonsporlu Olcan'ın transferi için girişimlerini sürdüren sarı-kırmızılılar, Drogba'nın ayrılışı sonrasında ülkenin en güçlü yerli forvet hattını oluşturmak amacıyla, bu kez de Mevlüt Erdinç'in transferi için girişimlere başladı.
Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir Çetinçalı'nın servis ettiği habere göre; sarı-kırmızılar geride kalan sezonda Fransa Ligi'nde St Etienne formasıyla çok iyi bir sezon geçiren Mevlüt Erdinç'in transferinde olumlu gelişmeler sağladı. Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı ve yurt dışı alt yapı sorumlusu Bülent Tulun'un bu transfer için girişimleri sürdürdüğü öğrenilirken, Mevlut Erdinç sarı-kırmızı kulüpte oynamaya çok sıcak baktığı öğrenildi.
Galatasaray Olcay Adın ile birlikte Mevlüt Erdinç'in transferlerini bitirerek 2 Milli Takım oyuncusu ile yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirme amacında. Ayrıca İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin de bu iki oyuncunun transferini olumlu referans verdiği ve mutlaka transfer edilmelerini istediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı


























