Gol olduk yağdık: 6-1
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında Anıl Dilaver'in yıldızlaştığı maçta Pendikspor karşısında rahat bir galibiyet aldı. Tek kötü haber ise Aydın'dan geldi.
Anadolu Ajansı
Fotoğraf : Webaslan.com
Sarı-kırmızılılar, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen hazırlık maçında Pendikspor'u, Felipe Melo, Anıl Dilaver (3), Kutsal (kendi kalesine) ve Bilal Özhan'ın attığı gollerle 6-1 mağlup etti. Pendikspor'un tek golünü Ali kaydetti.
Galatasaray'ın karşılaşmaya Aykut Erçetin, Tomas Ujfalusi, Ceyhun Gülselam, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Felipe Melo, Yekta Kurtuluş, Ayhan Akman, Engin Baytar, Anıl Dilaver ve Aydın Yılmaz ilk 11'i ile başladığı, ilk yarıda ayak bileğine darbe alan Aydın Yılmaz'ın yerini Okan Derici'ye bıraktığı bildirildi.
Sarı-kırmızılı takımda, karşılaşmanın ikinci yarısında Berkin Kamil Arslan, Sadık, Bilal Özhan, Mert Çetin ve Merthan Caner Öztürk'ün de görev aldığı kaydedildi.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, ikinci yarıda açıldı: Kenan Yıldız boş geçmedi

Como, deplasmanda gövde gösterisi yaptı!

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

























