Gol atamadığı zaman kendini yiyor!
Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander maçlarda gol atamadığı zaman kendi kendini yediğini söyledi.
Milliyet

Spor Toto Süper Lig'de son maçlarda kötü oynamadıklarını, şanssızlıklar yaşadıklarına değinen golcü futbolcu, puan durumundaki yerlerini şaşırdı, üçüncü sırada bulunan Galatasaray'ın ligde ikinci durumda olduğunu belirtti ve başarılı olduklarını kaydetti.
Son lig maçında Mersin İdmanyurdu karşısında kaçırdığı goller sonrası çimleri yolmasıyla ilgili konuşan Elmander, lig başladığında deplasmanda 4 gol attığının altını çizerken, her maçta gol atmak istediğini atamadığı zaman da kendi kendini yediğini ifade etti.
ZLATAN KADAR İYİ
Bu arada Liverpool'un Danimarkalı oyuncusu Daniel Agger, Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander'e övgü yağdırdı. Brondby takımından sarı-kırmızılı futbolcu ile takım arkadaşı olan Agger, "2 futbolcunun oyun tipleri farklı olduğu için karşılaştırma yapmak güç. Zlatan çok iyi bir futbolcu ancak Elmander de en az onun kadar iyi" dedi. Elmander ile İbrahimovic'in İsveç takımı için büyük kazanç olduğunu söyleyen Agger, "Birbirlerini iyi tamamlıyorlar. Elmander elinden pek çok iş gelen komple bir oyuncu. Takımı için her zaman savaşır" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paris'ten Kevin Trapp hamlesi!

Köln resmen açıkladı: Rav van den Berg

Barcelona'dan 7 milyon Euroluk kritik hamle

Türk taraftarlar, Arda Güler'i yalnız bırakmadı

Sassuolo, Ipswich Town'dan kaleci Arijanet Muric'i kiraladı

Rodrygo'dan mesaj: Takımda kalacak mı?

Giovanni Leoni, Liverpool'a çok yakın!

Atalanta'dan Fulham'a teklif: Muniz

Bayer Leverkusen'den 30 milyon euro'luk talep!

Leeds United, Calvert-Lewin ile anlaştı!
