Göksenin Köksal: "Bir çıkış maçı arıyorduk"
Galatasaray Ekmas'ın takım kaptanı Göksenin Köksal, Anadolu Efes galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf : AA
Galatasaray Ekmas'ın takım kaptanı Göksenin Köksal, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes karşısında alınan 95-76'lık galibiyetin ardından konuştu.
Göksenin Köksal şu ifadeleri kullandı:
"Sağlığından dolayı koçumuz iki maçta bizimle beraber değildi. Çok önemli bir şey bu. Şimdi bizimle çok şükür. Sağlığı da iyi. Takımca çok iyi oynadık ve çok iyi mücadele ettik.
Anadolu Efes'in ne kadar kaliteli bir takım olduğunun bilincindeyiz. Ona göre hazırlandık. Bir çıkış yakalamamız lazımdı aslında. Fenerbahçe maçında da iyi oynamıştık; ama kırılma anlarında orada bir türlü bunu yapamadık. Anadolu Efes'e çok iyi hazırlandık. Cumhuriyetimizin 100. yılında özellikle bu maçı kazanmak bizim için de çok büyük bir mutluluk."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
