Gökhan Zan ve Hamit'te son durum
Galatasaray Futbol Takımı, devre arası kampını sürdürdüğü Antalya’da çalışmalarına devam etti.
Galatasaray Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü.
Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynadığı Tokatspor maçı için günübirlik İstanbul'a gidip dönen sarı-kırmızılılar, ikinci yarı hazırlıklarına Belek Turizm Bölgesi'nde kamp yaptığı otelin sahasında devam etti.
Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Tokatspor maçında oynayan futbolcular, taktik çalışmanın ardından yenilenme koşusuyla günü tamamladı. Kupa karşılaşmasında süre almayan futbolcular ise pas çalışmasının arından taktik uygulama üzerinde durdu. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.
Sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve Hamit Altıntop tedavilerinin ardından salonda ve sahada özel bir çalışma gerçekleştirdi. Tokatspor maçında çapraz bağlarından sakatlanan ve sezonu kapatan Bruma ise antrenmanda yer almadı.
Galatasaray, ikinci yarı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi


























