Gökhan Töre, Kazan'a imzayı attı
Bundesliga'da Hamburg forması giyen Gökhan Töre, Rubin Kazan ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan, Galatasaray'ında bir ara transfer gündemine gelen Hamburglu milli futbolcumuz Gökhan Töre'yi renklerine bağladı.
Hamburg ve Rubin Kazan, 5 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında geçtiğimiz günlerde anlaşmaya varmıştı. 20 yaşındaki futbolcu ile kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 4 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Gökhan yeni sezonda 55 numaralı formayı giyecek.
Ayrıca, Töre için ödenecek bonservis bedelinin yüzde 50'si, anlaşma gereği eski kulübü Chelsea'ye gidecek.
Adı daha önce başta Galatasaray olmak üzere birçok takımla anılan genç oyuncu Gökhan Töre; daha önce transfer olacağı ile ilgili yaptığı açıklamalarda kendisini çok iyi hissettiğini ve Almanya'da oynamaya devam etmek istediğini belirtmişti.
Orta sahada genellikle sol tarafta olmak üzere iki kanatta da görev yapabilen Gökhan Töre geçen sezon Hamburg formasıyla 26 maça çıkıp 6 asist yapmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Steven Gerrard'dan Galatasaray'a flaş sözler!

Arne Slot: "Galatasaray'ın şansı yoktu"

Dominik Szoboszlai: "Kişisel algıladım"

Barcelona işi şova çevirdi, Newcastle'a 7 attı!

Milan'da yeni aday Troy Parrott

Newcastle ve Aston Villa'dan Thuram hamlesi!

Capello'dan Rosenior'a; "Aklını kaçırmış"

Real Madrid'e kötü haber: Thibaut Courtois

PSG kaptanı Marquinhos'tan Galatasaray ve Liverpool açıklaması

Van Dijk'tan rövanş öncesi Galatasaray itirafı




























