Gitmedi, gitmiyor...
Galatasarayımızın yabancı kontenjanını rahatlatmak adına göndermeyi planladığı yabancı oyuncu, bonservisi verilmesine rağmen elden çıkarılamadı, gönderilemiyor.
Webaslan.com
Sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan 31 yaşındaki oyuncu ile yollarını 'kesin' olarak ayırmak isteyen sarı-kırmızılıların, Eboue'nin kalma talebi üzerine bonservisini vermeyi dahi teklif ettikleri, ancak menajeri ile sorunlar yaşayan oyuncunun bu öneriye de olumlu geri dönüş yapmadığı kaydedildi.
KULÜP BULAMAZSA, 2 MİLYON EURO ZARAR!
Sezon sona ermeden Amerika Ligi MLS'ten birkaç teklif alan tecrübeli oyuncu için masadaki takımlar da bir bir ayrıldı. Yabancı transferi için Eboue'nin gönderilmesi mecburi olarak görülen G.Saray, Fildişili'nin kalması durumunda transferde büyük darbe yiyecek. Galatasaray'ın 2011/12 sezonunda Arsenal'den transfer ettiği Eboue'nin sözleşmesinde, 2014/15 sezonu için 2,2 milyon euroluk garanti ücret mecburiyeti var ve sözleşme fesih bedeli de yaklaşık 2 milyon euroya denk geliyor.
Galatasaray'da geçirdiği 3 sezonda 101 mücadelede forma giyen Eboue, geçtiğimiz sezon 30 maçta toplam 2582 dakika forma giydi ve 1 gol, 4 asistlik bir skor katkısı verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Fulham, Raul Jimenez'in golüyle güldü!

Liverpool'dan Isak'ın sakatlığı için açıklama!

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

Napoli, Neres'in dublesiyle Süper Kupa'nın sahibi!

Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Barcelona'dan ligde dev seri!

Antoine Griezmann'dan dikkat çeken rakam!
























