Gil Marin'in aklı fikri bu ASLAN'da...
Galatasaray’da Arda Turan transferi sıcaklığını korurken, çarpıcı bir takas haberi de gündeme geldi.
Galatasaray’da Arda Turan transferi sıcaklığını korurken, çarpıcı bir takas haberi de gündeme geldi.
Atletico Madrid’in CEO’su Angel Gil Marin’in 3 gün önce bir kez daha Arda için olumsuz yanıt vermesinden sonra, sarı-kırmızılı yönetimin İspanyol ekibine yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı belirlendi.
Golcü oyuncusu Burak Yılmaz’a daha önce talip olan Atletico Madrid’e Arda ile takasın gerçekleşebileceği mesajını iletecek olan sarı-kırmızılıların, bu transferi sadece takas boyutunda bitirmeye çalıştığı kaydedildi. İspanyolların ise bu konuya sıcak yaklaştığı ancak takasın yanı sıra en az 5 milyon euro talep ettiği belirtildi.
Arda’yla her konuda anlaşan ve Atletico engeline takılan sarı-kırmızılıların, Burak’tan da vize çıkmasıyla bu operasyona başlayacağı bildirildi. Burak Yılmaz’ın da Atletico Madrid’e gitmeye olumlu baktığı belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Simeone: "Galatasaray kazanabilirdi"

Manchester City futbolcularından taraftara anlamlı jest

Mateta'dan geleceği için karar!

Thibaut Courtois: "Ayrılık kararına etki edemeyiz"

Gareth Bale: "Xabi Alonso'ya şaşırmadım"

Edin Dzeko, Schalke'ye imzaya gidiyor

Atletico Madrid'den transfer açıklaması

Ajax, Villarreal'i son dakikalarda yıktı!

Tottenham, on kişilik Borussia Dortmund'u iki golle geçti!

Luis Suarez, PSG'ye kabus oldu! 90. dakikada büyük şok!




























