Giannelli Imbula'dan Galatasaray'a son cevap!
Giannelli Imbula'nın Galatasaray, Torino ve Toulouse'dan gelen kiralama tekliflerini kabul etmediği sadece OGC Nice'e sıcak baktığı öne sürüldü.

Galatasaray'a orta saha transferinde beklemediği cevap!
Fransız basınında yer alan haberde; Fransa'da çeşitli temaslarda bulunan ve İngiltere'ye geçen Galatasaraylı yetkililerin, Giannelli Imbula'dan olumsuz yanıt aldığı belirtildi. Oyuncunun Türkiye'ye transfer olmak istemediği, aynı zamanda Toulouse, Torino gibi kulüplerden gelen teklifleri de kabul etmediği bilgisi verildi.
Torino'nun son olarak Stoke City'e 2 milyon euro kiralama ve 12 milyon euro satın alma bedeli önerdiği, bunun kabul edildiği ancak oyuncunun İtalya'ya gitmeyi istemediği kaydedildi. Fransa'dan gelen teklifleri değerlendiren Imbula'nın, Toulouse'dan gelen teklifi deistemediği belirtildi.
Stoke City'nin de, tarihinin en pahalı transferi olan Imbula'yı satmaya veya kiralamaya da sıcak bakmadığı ancak gelecek cazip teklifleri de değerlendirmeye almaya devam edeceği bilgisi verildi.
Giannelli Imbula'nın sadece Nice'te Lucien Favre ile birlikte çalışmak istediği fakat bu kulüpten gelen teklifleri de Stoke City'nin arka arkaya reddettiğinin altı çizildi.
Stoke City'nin 24.25 milyon euro'ya transfer ettiği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, kariyerinde daha önce Guingamp, Marsilya ve Porto takımlarının da formalarını giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!
