Gianluigi Buffon Juve'de kaldı
Hem İtalya hem de Türk basınında adı uzunca bir süre Galatasaray ile anılan İtalyan file bekçisi Gianluigi Buffon, transfer spekülasyonlarına son noktayı koydu.
Webaslan Dış Haberler
Uzun bir süre gündemi meşgul eden bu haberlerin ardından deneyimli file bekçisi Buffon bir açıklama yaparak, Juventus'ta kalacağını belirtmişti. Son olarakn bugün La Gazetta Dello Sport'ta yer alan röportajında da kariyerine Juventus'ta devam edeceğini duyuran Buffon, "Bazı transfer spekülasyonları gündemi uzun süre meşgul etti ancak ben önümüzdeki sezon da yüzde yüz Juventus'ta kalacağım" dedi.
Juventus'un kendisi için vazgeçilmez bir takım olduğunu belirten Buffon, "Juventus'ta geçen sezon bazı sorunlar yaşadığımı inkar edemem. Ancak yeni sezon öncesi kulüpte yaşananlar beni yeniden motive etti ve geleceğimle ilgili tereddütler ortadan kalktı." ifadelerini kullandı.
Juventus'ta yaşayacağı bir şampiyonluğun para ile ölçülemeyeceğini de dile getiren Buffon, "Ben burada para için kalmıyor. Burada kazanacağım bir şampiyonluk başka bir yerde kazanılan 1 milyon 200 bin şampiyonluktan daha değerlidir" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'den Barcelona'ya sert tokat!

Arsenal, deplasmanda Brentford ile yenişemedi!

FIFA'dan Athletic Bilbao'ya transfer yasağı!

Arda Güler'den açıklama: "Üzüntüyle takip ettim"

Ange Postecoglou: "Tottenham üst düzey bir kulüp değil"

Burnley geriden geldi, 16 maçlık hasreti bitirdi

Lazio, Bologna'yı penaltılarda geçti

Nottingham ve Wolverhampton yenişemedi

Avrupa Süper Ligi projesi resmen bitti: Real Madrid de çekildi

Emil Holm'dan Kenan Yıldız itirafı

























